Ruitenwasser in Geraardsbergen, Ninove, Zottegem en verder

Professionele glazenwasser voor alle soorten ramen

Voor ramen wassen hoog, laag, groot of klein moet je bij ruitenwasser VK-Clean zijn

Zoek je een goede ruitenwasser in Geraardsbergen, Ninove, Zottegem of verder? VK-Clean biedt een totaalservice in glazenwasserij bij particulieren en bedrijven: kleine ramen, grote ramen, moeilijk bereikbare ramen, Veluxramen of dakkoepels … geen enkele ruit slaan we over, steeds vergezeld van professioneel materiaal. Maar ook het reinigen van zonnepanelen, rolluiken of veranda’s kan je met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

Ramen en zonnepanelen reinigen met kwaliteit

VK-Clean werkt bewust met eigen producten om je zonnepanelen en ramen te wassen. Dat heeft voor jou niets dan voordelen: zo kunnen we keer op keer een streepvrij, glashelder en schitterend eindresultaat bekomen, van keldervenster tot dakkapel.

Rolluiken wassen vanbinnen en vanbuiten

Zie je op tegen de schoonmaak van je rolluiken? Het is dan ook een lastige en vaak gevaarlijke klus. Niet voor VK-Clean, wij blinken uit in het reinigen van rolluiken aan de binnen- en buitenkant, bij je thuis of in je zaak, ook op verdiepingen. VK-clean doet het meest hardnekkige vuil, stof en groene aanslag verdwijnen. Zo blijven je rolluiken er als nieuw uitzien, functioneren ze optimaal en gaan ze langer mee.

Streepvrij veranda’s reinigen

De ramen van veranda’s worden snel vuil: vingers, snuiten, stof, vallende bladeren en wisselende weersomstandigheden laten al gauw hun sporen na. VK-Clean komt graag bij je over de vloer om verandaramen, het dak van een veranda, andere grote glaspartijen, maar ook winkelramen, showrooms, dakkoepels en schuifdeuren weer te doen schitteren.

Glazenwasser VK-Clean reinigt zonnepanelen, ramen, rolluiken en veranda’s in heel Geraardsbergen, Ninove, Zottegem of verder met onklopbare waskracht en ontembare wilskracht. Ervaar het zelf!