Glazenwasserij & opkuis nieuwbouw voor particulieren en bedrijven

Gegarandeerd glashelder en perfect proper

Wij staan voor je klaar met verschillende schoonmaakdiensten op maat voor particulieren en bedrijven in de regio Geraardsbergen, Ninove, Zottegem en verder. We rekenen geen extra verplaatsingskosten aan voor klanten tot 30 km rond Geraardsbergen!

Glazenwasserij met glinsterend resultaat

Als je zelf geen zin hebt om je ramen te wassen om welke reden dan ook, wij komen graag bij je langs. Of het nu om een woning, appartement, volledig appartementsblok of een bedrijfsgebouw gaat, voor ons is geen enkele glaspartij te groot of te klein. Ook rolluiken, veranda’s en zonnepanelen kunnen we voor je poetsen tot ze weer blinken als nieuw.

Met onze schoonmaakdienst is alles schitterend schoon

Een andere specialiteit van VK-Clean is professionele schoonmaak en onderhoud van oude en nieuwe gebouwen van oprit, kelder, traphal tot aan de zolder. We hebben ervaring met schoonmaken in huizen, huurappartementen, appartementsgebouwen en bedrijven. We doen de opkuis na verhuis en het opruimen van een huis na overlijden. We halen gemeubelde appartementen of huizen volledig leeg en proper voor er nieuwe huurders in trekken en bieden een grondige opkuis van een nieuwbouw of na renovatie.

Neem zeker en vast contact op met VK-Clean voor een verblijvende offerte en ontdek onze interessante prijzen!