Schoonmaak Kantoren, opkuis woning na verhuis, renovatie of overlijden in Geraardsbergen, Ninove, Zottegem en verder

Schoonmaak Kantoren en traphallen

Een kantoor, bureel of traphal verzamelt op recordtempo stof en wordt zonder regelmatig onderhoud al snel het toonbeeld van wanorde. Wil je een goede indruk nalaten en hou je van een propere woon- of werkomgeving? Dan steekt VK-Clean met plezier een reinigende hand toe. Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van kantoren en traphallen in heel de regio Geraardsbergen, Ninove, Zottegem en verder. Hiervoor worden we vaak door syndici periodiek of eenmalig ingeschakeld. Vraag ons gerust om meer informatie.

Eenmalige grote schoonmaak

Een afgeleefde, vervuilde woning weer proper maken… niet je favoriete bezigheid? Weet je niet waar eerst te beginnen? VK-Clean weet het wel: wij zijn thuis in de volledige opkuis van uw woning na verhuis, na overlijden, geen uitdaging is ons te veel, te vol of te vuil. We zorgen eigenhandig voor het leeghalen en opkuisen van oude vuile huizen en brengen hierbij ook alles zelf naar het containerpark. In geen tijd halen we alles uit de woning en blaakt het weer van de mogelijkheden.

Opkuis na Renovatie, op een werf, bij oplevering

We maken niet alleen vuile huizen of appartementen weer smetteloos schoon, ook voor de opkuis na werken of op een werf staan we graag voor je klaar en zetten we een spik en span eindresultaat neer. De opkuis van nieuwbouw huizen of appartementen voor een bezoek of de intrek van nieuwe eigenaars: VK-Clean zorgt voor happy klanten.

Het Schoonmaak van Kantoren en traphallen, de opkuis van een woning of werf in en rond Geraardsbergen, Ninove of Zottegem: wat niet weg is, is gezien door VK-Clean!